Spojení tradice, kvality a inovací. To nabízí firmy Hammond Electronics a Spelsberg

Autor: Jan Němec, 27. duben 2023

Rozvodné skříně a krabice nebo například krabičky pro měřicí přístroje. To jsou některé produkty, které najdete v sortimentu společností Hammond Electronics a Spelsberg. Obě patří mezi lídry na trhu s elektroinstalační technikou. A jejich produkty najdete i v Conrad Electronic.

Na výběr máte z více než 3 600 výrobků od Hammond Electronics a z téměř 2 000 produktů značky Spelsberg. Vždy se přitom můžete spolehnout na špičkovou kvalitu.

Hammond Electronics: tradice od roku 1917

Společnost Hammond Electronics se na trhu s elektronikou a elektroinstalační technikou pohybuje už více než 100 let. Vznikla totiž v roce 1917 v kanadském Guelphu.

Původně se soustředila na výrobu elektronkových rádií, nabíječek na baterie a podobného sortimentu. Postupně se však přeorientovala na elektroinstalační techniku a stala se významným dodavatelem transformátorů, skříní a krytů pro elektrotechnický průmysl.

I díky tomu rychle rozšiřovala svou působnost. A brzy pronikla do USA, do Evropy a následně do celého světa.

V současnosti má pobočky v Kanadě, USA, Velké Británii a na Tchaj-wanu a zaměstnává 700 lidí. Patří tak mezi světové lídry ve svém oboru.

To vše díky důrazu na maximální kvalitu výrobků i nabízených služeb. A také díky neustálé modernizaci, která Hammond Electronics umožňuje dodávat špičkové produkty.

Výsuvný odkládací prostor Hammond Electronics RDRW1900322BK1

Výběr produktů Hammond Electronics:

Spelsberg: kvalita postavená na inovacích

Ještě delší tradicí než Hammond Electronics se chlubí společnost Spelsberg. Vznikla v roce 1904, kdy v německém Schalksmühle spojili své síly Ernst Spelsberg a Walther Kaiser a začali s výrobou izolačních trubek.

V následujících letech se firma začala zaměřovat zejména na elektroinstalační techniku. Stala se dokonce průkopníkem ve výrobě rozbočovacích krabic do vlhkého prostředí a také plastových odbočných krabic. A to v době, kdy bylo využití plastových materiálů v tomto oboru poměrně výjimečné.

Rozvodná skříň Spelsberg 4753586 GST 5035-630 Plus 

Od počátku se snažila přicházet i s vlastními novinkami. Postupně tak získala více než 80 patentů.

Už v 80. letech minulého století se navíc věnovala i produktům pro fotovoltaiku.

V následujících letech ve světě zaujala například odbočnou krabicí WKE, která dokáže zachovat funkčnost elektrických rozvodů i při požáru. Nebo rozvaděči, které „dýchají“, a zabraňují tak kondenzaci vody.

Právě velký důraz na inovace dělá z firmy Spelsberg jednoho z globálních lídrů na trhu s elektroinstalační technikou.

Přesvědčte se o tom i vy a vyberte si z naší nabídky produktů Spelsberg.

 

Výběr produktů Spelsberg:

AUTOR

Jan Němec    

Další články autora