Ideálně vyvážené spojení kvality a tradice. To je nářadí Stahlwille

Autor: Jan Němec, 12. říjen 2022

Už 160 let. Tak dlouho je na trhu německé nářadí Stahlwille. A celou dobu své existence patří mezi nejkvalitnější produkty, které jsou k dispozici. Proto nemůže chybět ani v sortimentu Conrad Electronic.

Společnost Stahlwille se zaměřuje zejména na klasické, nástrčné a momentové klíče. Právě tyto produkty tvoří většinu z více než 3 000 nástrojů Stahlwille, které u nás najdete.

Přesnost, kvalita a inovace

Společnost Stahlwille věří, že klíčem k úspěchu je zejména kvalita jejích výrobků. A zkušenosti jí dávají za pravdu.

Právě díky pověstné německé kvalitě vyváží své výrobky do 90 zemí světa.

K výrobě přitom využívá ty nejlepší materiály, které opracovává tak, aby se nástroje dobře držely v ruce. A neklouzaly ani při velké námaze. Zároveň odolají i tomu největšímu zatížení.

Stahlwille ale myslí také na inovace. Například průmyslová řada produktů Daptiq využívá digitální technologie a dokáže komunikovat jak mezi sebou, tak s řídicími systémy v daném provozu.

Navíc si firma zakládá na zcela přesné práci s krouticím momentem. S momentovými klíči Stahlwille proto dotáhnete šrouby vždy tak, jak potřebujete – jejich odchylka je totiž maximálně 4 % u klasických a 1 % u digitálních klíčů.

Kromě momentových klíčů u nás najdete produkty Stahlwille také mezi:

Historie firmy Stahlwille

Jak už jsme zmínili, firma Stahlwille je na trhu už 160 let. V roce 1862 ji totiž v německém Wuppertalu založil Eduard Wille. Jeho kovárna tehdy byla jedna z nejmodernějších v celé Evropě.

Společnost kladla od začátku důraz zejména na kvalitu, a díky tomu získala výbornou pověst po celém světě.

Právě spojení „německá kvalita“ je pro Stahlwille důležité i nadále. Jako jedna z mála podobných firem proto drží svou výrobu v Německu.

Výsledkem jsou nejen miliony spokojených zákazníků, ale také řada ocenění. Včetně ceny iF Design Award, kterou společnost Stahlwille získala už čtyřikrát.

Přesvědčte se i vy, že je pověst této firmy oprávněná. A vyberte si u nás nářadí Stahlwille té nejvyšší kvality.

AUTOR

Jan Němec    

Další články