KS Tools: nářadí, které spojuje inovace a špičková kvalita

Autor: Jan Němec, 19. leden 2023

Pouhých 30 let stačilo firmě KS Tools, aby se zařadila mezi největší výrobce a dodavatele nářadí na světě. Ve svém portfoliu má přes 32 000 výrobků. A více než 10 000 z nich najdete i v sortimentu Conrad Electronic.

Výběr je přitom opravdu široký. Nabízíme vše:

Najdete tak opravdu vše, co potřebujete doma, v dílně či na zahradě.

Pro profesionály a náročnější uživatele

Společnost KS Tools si zakládá zejména na kvalitě svých výrobků. Proto je využívají hlavně profesionálové a kutilové, kteří se často věnují různým opravám a vylepšením a potřebují nářadí, na které se mohou vždy spolehnout. A které je zároveň za rozumnou cenu.

Kvalitu produktů KS Tools přitom potvrzuje nejen certifikace DIN ISO 9001, ale i důraz na inovace, díky kterým se výrobky s logem KS Tools těší stále větší oblibě.

V současnosti je tak najdete už ve 135 zemích světa.

Zdroj obrázku: www.kstools.com

Cesta mezi nejlepší

Společnost KS Tools je poměrně mladá. Před 30 lety, v roce 1992, ji v Německu založili Peter Kühne a Stephan Schott. Původně se přitom zaměřovali na nářadí na sanitární techniku. Sortiment se ale postupně rozrůstal – stejně jako počet zákazníků.

Díky tomu firma už v roce 1997 expandovala na francouzský trh se svou dceřinou společností KS Tools Frankreich.

Vstup na zahraniční trh vedl k dalšímu rozšiřování nabídky i k tomu, že ji společnost začala více přizpůsobovat různým státům. A výsledkem byl další růst této firmy.

Postupně se tak její sortiment rozšířil na více než 32 000 nástrojů a přístrojů pro nejrůznější odvětví. A počet států, ve kterých má KS Tools svou pobočku, stoupl až na současných devět.

Během 30 let se tak společnosti KS Tools podařilo zařadit mezi světovou špičku na trhu s nářadím. A vytvořit kvalitní výrobky prakticky pro každý obor.

Přesvědčte se o tom i vy a vyberte si z našeho sortimentu KS Tools.

AUTOR

Jan Němec    

Další články autora