Objevte nové značky Phywe a PCE Instruments v nabídce společnosti Conrad

Autor: Conrad.cz, 30. květen 2022

Společnost Conrad Electronic se již od svého počátku snaží neustále rozšiřovat sortiment o nové značky a svým zákazníkům přinášet zajímavé produkty z oblasti elektroniky a techniky.

Ne jinak tomu je i v případě nové spolupráce s firmami PHYWE a PCE INSTRUMENTS, jejichž produkty aktuálně doplní naši neustále se rozšiřující nabídku, která činí téměř 800.000 produktů

PHYWE

Společnost PHYWE se sídlem v Göttingenu již více než 100 let vyvíjí, vyrábí, dodává a instaluje vědecké a experimentální vybavení a také systémová řešení pro školy a vědecký výzkum. Rozsáhlou nabídku doplňují moderní e-learningové systémy, software a široké spektrum služeb včetně různých školení, instalačních služeb a komplexních poradenských služeb.

Díky kompetencí, kvalitě a spolehlivosti se společnost PHYWE stala jedním z předních světových vývojářů, výrobců a dodavatelů školních a vzdělávacích zařízení a systémů pro obor fyziky, chemie, biologie a aplikovaných věd.

V naší nabídce aktuálně naleznete 76 produktů značky PHYWE. Jde především o velké množství senzorů, které se přes bluetooth nebo USB připojují k digitálnímu zařízení studentů (smartphone, tablet nebo PC). Mezi senzory a měřiče naleznete například spirometr, měřič srdečního tepu, měřič vlhkosti ovzduší, měřič zrychleníměřič napětíměřič oxidu uhličitéhoměřič zbytkového kyslíku atd.

PCE Instruments

Společnost PCE Instruments se zaměřuje na vývoj, výrobu a prodej testovacích a měřicích přístrojů, laboratorních testovacích zařízení, řídící techniky a vážících zařízení pro komerční i průmyslové zákazníky. Měřicí přístroje jsou hlavním zaměřením společnosti PCE Instruments.

Prohlédněte si naši soustavně se rozšiřující nabídku, která mimo jiné obsahuje i 656 produktů značky PCE Instruments. Najít zde můžete produkty z kategorie měřičů životního prostředítestovacích přístrojůmultimetrůohmetrůvahmikroskopůměřicích přístrojů pro analýzu kapalin či například produkty ochrany proti infekcím.

Další články