Kvalitní a spolehlivé spínače a konektory? Vyberte si z nabídky C&K Switches

Autor: Conrad.cz, 8. červen 2022

Výrobky společnosti C&K Switches využívají firmy po celém světě. Jejich spínače a konektory jsou totiž symbolem kvality a minimální poruchovosti. Proto si našly své místo v řadě průmyslových podniků, společností z oblasti automotive nebo například ve zdravotnictví. A nově je najdete také v sortimentu Conrad Electronic.

Společnost C&K Switches dlouhodobě patří k lídrům trhu s elektromechanickými spínači. V současnosti nabízí víc než 55 000 standardních produktů.

Využívají je firmy v řadě oborů – od průmyslu přes automotive, zdravotnictví a dopravu až po vesmírné programy. Konektory z dílen C&K Switches tak najdete i v satelitech na oběžně dráze.

C & K Switches DIP spínač Pólů

Proč sáhnout po produktech od C&K Switches?

Právě mimořádná kvalita, nízká poruchovost a dlouholeté zkušenosti s výrobou spínačů a konektorů nás vedly k přidání produktů C&K Switches do naší nabídky. Najdete jich u nás víc než 3 700.

Kromě jiného vám přináší:

  • výběr z široké škály výrobků, které se přizpůsobí vašim potřebám a požadavkům,

  • precizní zpracování všech součástí,

  • maximální kvalitu a výdrž, kterou zaručuje důkladné testování všech produktů.

Výrobky C&K Switches u nás najdete mezi:

 

Historie společnosti C&K Switches

Kořeny společnosti C&K Switches sahají až do roku 1928, kdy ve Francii vznikla firma Jeanrenaud Switch Company.

O téměř 50 let později se spolu s podnikem Rudolf Schadow Company stala součástí holdingu ITT Industries. A když v roce 2000 ITT Industries získalo také společnost C&K Components – jednoho z největších světových výrobců spínačů – nic už nebránilo oficiálnímu vzniku C&K Switches.

K tomu došlo v roce 2007. O čtyři roky později pak C&K Switches získala také čínskou společnost Comax Industrial a rozšířila svou výrobu.

V současnosti patří C&K Switches mezi největší a nejrenomovanější výrobce spínačů na světě. Díky své tradici, šíři portfolia i kvalitě výrobků.

Přesvědčte se o ní i vy a sáhněte po produktech C&K Switches.

AUTOR

Jan Němec    

Další články