Ochrání vás i vaše vybavení. Nově u nás najdete produkty Explorer Cases a Jobman

Autor: Conrad.cz, 26 červenec 2022

Vodotěsné pracovní kufry, které ochrání i ty nejcitlivější nástroje, nebo kvalitní pracovní oblečení, které využívala i Husqvarna nebo SAAB. Takové vybavení vám nabízejí firmy Explorer Cases a Jobman. Právě jejich produkty nově najdete i v sortimentu Conrad Electronic.

Na výběr máte z téměř 300 kufříků a více než 200 kalhot, vest a bund.

Kufříky Explorer Cases

Společnost Explorer Cases vznikla v roce 1970 v italské Boloně a patří mezi nejlepší výrobce odolných kufříků na světě. Její produkty jsou vodotěsné, nárazuvzdorné a nepropouští prach. Zároveň odolávají teplotám od −33 °C do 90 °C.

Díky tomu jsou vhodné i pro drahé a citlivé nástroje, které ochrání na stavbách i při expedicích do nejrůznějších koutů světa – od deštného pralesa po polární oblasti.

S kufry Explorer Cases se proto setkáte například v:

  • letectví,
  • námořnictví,
  • přepravě lékařského či vojenského vybavení
  • nebo při natáčení hollywoodských filmů.

Kromě kufrů nabízí Explorer Cases také další příslušenství pro ochranu vašeho vybavení. Například polstrované organizéry, které umožňují bezpečnou přepravu fotografické techniky a další citlivé výbavy.

I díky tomu chrání produkty této italské společnosti širokou škálu produktů – od nářadí přes drony, kamery a fotoaparáty až po zbraně a zdravotnické přístroje.

Výrobky společnosti Explorer Cases najdete v našem e-shopu v kategorii Outdoor vybavení.

Pracovní oděvy Jobman

Firma Jobman je jen o 5 let mladší než Explorer Cases. Vznikla ve Švédsku v roce 1975 a ihned se zařadila mezi přední výrobce funkčních pracovních oděvů. O kvalitě jejích výrobků svědčí i to, že navrhovala oblečení pro řadu dalších společností – například pro Husqvarnu nebo SAAB.

Právě na špičkové kvalitě svých oděvů si firma Jobman zakládá. Při jejich navrhování proto vychází z námětů, které získává od zákazníků. Ať už se týkají použitých materiálů, nebo například umístění kapes.

Díky tomu jsou kalhoty, vesty nebo mikiny vždy maximálně praktické.

Oblečení přitom musí umožňovat pohodlný pohyb a odolávat poškození. Proto Jobman využívá ty nejkvalitnější látky a doplňky i nejpevnější nitě.

Všechny výrobky také procházejí přísným testováním. A to nejen v laboratoři, ale hlavně v reálném pracovním prostředí. Můžete se tak spolehnout, že se přizpůsobí vaší práci, odolají nástrahám, kterým skutečně čelíte, a dají vám maximální pohodlí v horku i v zimě.

Jejich kvalitu dokazuje i fakt, že zákazníci této společnosti reklamují jen 0,02 % zakoupených produktů.

Pracovní oděvy Jobman u nás najdete v kategoriích:

AUTOR

Jan Němec    

Další články