Paralux PX1 Shorty je spolehlivá bezpečnostní svítilna určená pro profesionální použití

Autor: Conrad.cz, 27. duben 2020

Při maximální intenzitě svícení poskytuje PARALUX PX1 SHORTY zdroj světla po dobu až 8 hodin nepřetržitého výkonu a až 15 hodin při nižší intenzitě. Celkem 5 jasně bílých LED Cree s výkonem 5 W dosahují pozoruhodného světelného toku 80 lumenů. Tato svítilna se hodí pro nejrůznější bezpečnostní a kritické situace. Na těle svítilny naleznete LED indikátor zbývající kapacity baterií. Pokud tento ukazatel svítí zeleně, má svítilna dostatečnou energii pro svícení na dobu přibližně 8,5 hodin. Červená LED pak představuje snižující se kapacitu. Zároveň v takovém případě dojde k probliknutí hlavního světelného paprsku 3x během každých 30 sekund. Uživatel je tak informován o tom, že svítilna nemá k dispozici dostatečný zdroj napájení.

Conrad Electronic představuje nyní ve své nabídce svítilnu s vysoce propracovaným designem. Jedná se o spolehlivou, bezpečnostní svítilnu PARALUX PX1 SHORTY od společnosti PARAT, určenou profesionálům, kteří si potrpí na nejvyšší kvalitu. Tato svítilna poskytuje dosah světelného paprsku až na vzdálenost 120 m. Při délce 110 mm a průměru 41 mm váží tato svítilna pouhých 114 g. Jako zdroj napájení svítilny slouží 2 baterie AA. 

PARALUX PX1 SHORTY je exkluzivní svítilna od společnosti PARAT, která přišla s touto bezpečnostní svítilnou v krytí IP 68. Jedná se o nejvyšší možnou kategorii krytí. Svítilna je odolná proti vniknutí prachu a vody. Můžete ji proto používat pod vodou až do hloubky 3 m. Svítilnu je navíc možné použít i v prostředí s nebezpečím výbuchu v souladu s ATEX Ex Zone 1/21

Tělo svítilny je vyrobené v ergonomickém provedení pro maximální komfort uchopení (nevodivý polykarbonát s pogumovanou hlavou svítilny a uzávěrem). Může být velmi snadno a bezpečně používána i v rukavicích a ovládána pouze jednou rukou. Materiál svítilny je extrémně robustní a odolný proti mechanickému poškození.

"PARAT coby celosvětově známý specialista v oblasti certifikovaných bezpečnostních svítilen nabízí exkluzivní a inovativní svítilnu PARALUX PX1 SHORTY, která je navíc vysoce kompaktní, lehká a navržená pro profesionální použití s nejvyššími standardy v oblasti bezpečnosti a maximální provozní spolehlivosti"

říká Michael Dyssy, Head of Sales Suitcase/Light ze společnosti PARAT.

"S radostí svým zákazníkům oznamujeme, že díky PARALUX PX1 SHORTY můžeme do našeho stále se rozvíjejícího prodejního programu B2B přidat novinku v kategorii osvětlení"

uvádí Maximilian Ram, Product Manager ze společnosti Conrad Electronic.