Ledvance Surface Circular – víc světelného komfortu, bezpečnosti a efektivity

Autor: Conrad.cz, 11. červen 2020

Universální LED svítidla Surface Circular, která jsou posledním přírůstkem v řadě výrobků Ledvance dodávaných společností Conrad Electronics, nabízí vysoce účinné vnitřní osvětlení průmyslové úrovně.

Nyní součástí produktové nabídky na Conrad Sourcing Platform: LED svítidla Ledvance Surface Circular ovládané snímačem.

Conrad Electronic rozšiřuje svoji řadu výrobků od německého dodavatele LED svítidel Ledvance o svítidla Surface Circular ovládaná detektorem pohybu a zvětšuje tak svůj celkový rozsah stavební servisní technologie průmyslové úrovně.

Přidání svítidel Ledvance Surface Circular do našeho sortimentu znamená rozšíření naší produktové nabídky o další řešení stavební servisní technologie průmyslové úrovně dodávané globálně působícím německým výrobcem.

Výrobky Surface Circular jsou založeny na vysoce pokročilé zabudované senzorové technologii, která dovoluje ještě složitější nastavení s ohledem na detekci pohybu (detekční dosah 8 metrů a 110°), snímání denního světla a světla za soumraku (prahová hodnota 25 lx) a časový interval (5 sekund až 10 minut).

Svítidla Surface Circular jsou vhodná jak pro montáž na strop, tak i na zeď a generují výkon 80 lm na watt při světelném toku 1920 lm s úhlem světelného paprsku 120°. Díky tomu jsou perfektní alternativou k tradičním panelovým svítidlům. Ve srovnání s běžnými CFL spotřebuje tento produkt až o 55 procent méně energie.

"Stále rostoucí náklady na energii a environmentální důvody vyžadují, aby servisní technologie v rezidenčních i veřejných budovách stále snižovala spotřebu energie. Jedním z opravdu efektivních způsobů, jak toho dosáhnout, je použití LED, pokud splňují požadavky na světelnou atmosféru, design a pohodlí."

Bettina Junge, produktová manažerka společnosti Conrad Electronic.

Nenápadný, vysoce kvalitní design a teplá bílá barevná teplota v rozmezí 3 000 až 4 000 K umožňují široké použití ve většině typů vnitřních prostor, zahrnující vše od kanceláří až po prodejní prostory a od schodišť po haly. Odolnost proti stříkající vodě IP44 a odolnost proti nárazům na stupni IK03 činí použití těchto výrobků vysoce univerzálním.