Signalizační sloupky Werma zajišťují bezpečnost provozu

Autor: Conrad.cz, 29. červen 2018

Optické signály zajišťují bezpečnost, např. při provozu strojů, pohybu rolovacích vrat nebo při označování transportních vozidel. Signální světla Kombisign 72 přesvědčují svou modulární konstrukcí a vysokou funkčností.

V závodních halách a výrobních prostorách patří signalizační sloupky k nejběžnějším zobrazovacím systémům. Nároky na techniku jsou přitom vysoké: světelný signál musí být identifikovatelný z jakéhokoliv úhlu pohledu a měl by nabízet různé signalizační funkce. V prostředí Průmyslu 4.0 hraje navíc rozhodující roli propojitelnost. Moderní signalizační technika je tedy triviální pouze na první pohled.

Inteligentní perfektně propojená technika

S produktovou řadou Kombisign 72 prezentuje rodinná firma Werma Signaltechnik signalizační  světlo nejnovější generace – optimální pro nasazení v průmyslu, výrobě a logistice. Prostorové vyzařování čočky OmniView umožňuje 360° viditelnost bez žádného slepého úhlu, přitom podporuje trvalé svícení (twinlight) i blikání (twinflash). Navíc jsou k dispozici dva akustické signály: nepřerušovaný a přerušovaný tón. Rychlá montáž je zajištěna díky přehledným a jasně popsaným připojením. Signalizační světla Kombisign 72 bodují i v oblasti konektivity: zde jsou k dispozici MDE – alternativa Smartmonitor a systém volání a hlášení Adonspeed. Posledně jmenovaný byl vyvinut speciálně pro logistické firmy. Signální světla navíc podporují ovládání přes USB a ASi. Proto je možné připojit např. další akustické zdroje signálu. Díky své funkční rozmanitosti se série Kombisign 72 hodí optimálně pro použití na zařízeních, strojích, dopravnících a ručních pracovištích.

 

Chytrý  vysílač signálu

Kombisign 72 firmy Werma Signaltechnik v sobě spojuje světelný výkon, funkční design a  krátké montážní časy. Pro větší bezpečnost např. v závodních halách a výrobních prostorách.