Vysoká bezpečnost a německá kvalita? Přesně to nabízí nářadí GEDORE

Autor: Jan Němec, 22. srpen 2022

Nástrčné klíčekleštěšroubovákypřepravní podvozky nebo například pracovní rukavice. To je jen malá ukázka produktů od firmy GEDORE. Tento známý výrobce nářadí a dalších dílenských a průmyslových nástrojů má totiž ve svém portfoliu na 16 000 výrobků. A téměř 7 000 jich najdete i v sortimentu Conrad Electronic.

Společnost GEDORE vznikla před více než 100 lety v německém Remscheidu. A z původní malé dílny na výrobu nářadí postupně vyrostla v jednu z nejznámějších firem ve svém oboru.

V současnosti má zastoupení ve více než 70 zemích na celém světě a zaměstnává přes 2 400 lidí.

Spojení ruční práce a moderních technologií

Přestože je společnost GEDORE jedním z největších výrobců nářadí na světě, stále využívá i tradiční postupy. Řada nástrojů z jejích továren totiž projde rukama kováře, který dá oceli požadovaný tvar pomocí bucharů. A za jediný den zvedne celkem 3 000 kilogramů!

Teprve poté se do výroby zapojí nejmodernější technika, která vyladí každý nástroj do nejmenších detailů. A zaručí tak maximální přesnost i pohodlné a bezpečné používání.

Tu nejvyšší kvalitu výrobků firmy GEDORE zaručuje i použitý materiál. Společnost totiž využívá ocel, která odolává:

  • korozi,

  • kyselinám,

  • chladu

  • i žáru.

Maximální kvalita pro kutily i profesionály

V našem sortimentu najdete dvě produktové řady od tohoto výrobce. Jsou to:

GEDORE – špičkové nástroje určené zejména pro využití v průmyslu a u profesionálních řemeslníků, které splňují (a často i překonávají) normu DIN;

GEDORE RED – produkty pro zákazníky, kteří nehledají profesionální nářadí, ale zároveň mají ty nejvyšší nároky na kvalitu, spolehlivost a životnost nástrojů.

Výrobky od společnosti GEDORE u nás najdete hned v 21 kategoriích.

A vždy se u nich můžete spolehnout na 100% kvalitu, bezpečnost a pohodlné používání. Ať už vybíráte šroubovák, štípací kleště, nebo třeba celou sadu nářadí.

AUTOR

Jan Němec    

Další články